Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny starter
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 396
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8916
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 396
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8916
Składniki
Przegrzebki podduszamy na maśle przez jakieś 3-5 min. Sos przygotowujemy w garnku do którego wrzucamy miąższ świeżej figi, wlewamy wino czerwone półsłodkie, mieszamy i doprowadzamy do niewielkiej redukcji płynu. Przegrzebki układamy na talerzu lub muszli pod przegrzebka dajemy plasterek sera gorgonzola, a świeża fige kroimy na ćwiartki u układamy obok.