Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niedrogie i smaczne
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 226
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 802
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 935
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 142
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2834
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 226
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 802
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 935
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 142
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2834
Składniki
Ugotuj brokuł w osolonej wodzie
Na patelni podsmaż pieczarki na łyżce masła z cebulą dodaj łyżkę śmietany
Przeciśnij przez praskę brokuł i dodaj do pieczarek i cebuli
Dodaj ser który lubisz, chwilkę podduś
Nakładaj na naleśniki formując sakiewki zwiąż sparzonymi paseczkami pora Zapiecz w piekarniku w naczyniu żaroodpornym do uzyskania ładnego koloru