Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska słodko słona. Idealny pomysł na mały zdrowy posiłek.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4922
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13333
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5821
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7479
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4922
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13333
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5821
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7479
Składniki
Brokuły ugotować al dente na parze, podzielić na różyczki, a łodygę pokroić w plasterki. Owoce pokroić na ćwiartki i połączyć z brokułami. Jogurt lekko posolić, dodać przyprawy curry, pieprz i zgnieciony ząbek lub dwa czosnku. Sałatkę polać tak przygotowanym sosem i posypać pokruszonymi orzechami.