Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska słodko słona. Idealny pomysł na mały zdrowy posiłek.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8476
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 542
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8476
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 542
Składniki
Brokuły ugotować al dente na parze, podzielić na różyczki, a łodygę pokroić w plasterki. Owoce pokroić na ćwiartki i połączyć z brokułami. Jogurt lekko posolić, dodać przyprawy curry, pieprz i zgnieciony ząbek lub dwa czosnku. Sałatkę polać tak przygotowanym sosem i posypać pokruszonymi orzechami.