Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 21
Dodano: 26.08.2009
Odsłon: 14838
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Paluszki krabowe, seler i por kroimy na plasterki. Robimy sos z majonezu i ketchupu. Łączymy wszystko i dokładnie mieszamy.
Czekamy ok. 1 godzinki - spoglądając tęsknie w kierunku lodówki gdzie wkładamy miseczkę. Możemy już zacząć pałaszować.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

qrdej 27 sierpnia 2009Zgłoś do usunięcia
Zawsze można przepis edytować; a te paluszki krabowe to surowe dodajesz, czy jakoś je wcześniej przygotowujesz?Ja takie paluszki surimi robiłam, ale smażone w panierce.0 Kto głosował? | Odpowiedz

dulas 26 sierpnia 2009Zgłoś do usunięcia
Oczywiście jak się człowiek spieszy to ... Sos oczywiście robimy z majonezu i ketchupu. Za pomyłkę w przepisie przepraszam.0 Kto głosował? | Odpowiedz