Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i kolorowa sałatka obiadowa.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3745
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3805
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 376
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 693
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3745
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3805
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 376
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 693
Składniki
Najpierw przygotowujemy sos do warzyw: Do filizanki dodajemy oliwe z oliwek,ocet,ziarenka smaku,cukier,przyprawę do sałatek,a czosnek przepuszczamy przez praske-wszystko doklodnie mieszamy.
Teraz dokladnie myjemy warzywa i osuszamy je recznikiem papierowym.
Nastepnie kroimy liscie salaty na wieksze paski,papryke kroimy w paseczki o dlugosci 4 cm,pomidora kroimy na cwiartki,a ogorka kroimy w grubsze krazki i kroimy je na cztery czesci.
Wrzucamy wszystko do miski i polewamy warzywa naszym sosem i dobrze mieszamy.