Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka,ekspresowa,lagodna o wyrazistym smaku
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 925
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13564
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 925
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13564
Składniki
Ugotowac kalafior podzielony na różyczki.Pomidory pokroic w ósemki,cebule w półkrążki,szynke w paski,jajka w ósemki.Można układac warstwowo i polewac kazda warstwem majonezem z przyprawami albo wymieszac wszystko razem.Najlepiej smakuje do ok 3 godz po przygotowaniu.Nie podchodzi wodą.