Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka,ekspresowa,lagodna o wyrazistym smaku
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 35
Propozycja na ozorki w słoikach, które mogą stać długo w lodówce. Są smaczne...
Odsłon: 20
Brakuje czasu na przygotowanie idealnych świąt? Wcale nie! Ten szybki piernik...
Odsłon: 775
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 2776
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 35
Propozycja na ozorki w słoikach, które mogą stać długo w lodówce. Są smaczne...
Odsłon: 20
Brakuje czasu na przygotowanie idealnych świąt? Wcale nie! Ten szybki piernik...
Odsłon: 775
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 2776
Składniki
Ugotowac kalafior podzielony na różyczki.Pomidory pokroic w ósemki,cebule w półkrążki,szynke w paski,jajka w ósemki.Można układac warstwowo i polewac kazda warstwem majonezem z przyprawami albo wymieszac wszystko razem.Najlepiej smakuje do ok 3 godz po przygotowaniu.Nie podchodzi wodą.