Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka,ekspresowa,lagodna o wyrazistym smaku
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8182
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 420
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8182
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 420
Składniki
Ugotowac kalafior podzielony na różyczki.Pomidory pokroic w ósemki,cebule w półkrążki,szynke w paski,jajka w ósemki.Można układac warstwowo i polewac kazda warstwem majonezem z przyprawami albo wymieszac wszystko razem.Najlepiej smakuje do ok 3 godz po przygotowaniu.Nie podchodzi wodą.