Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lekka i niskokaloryczna salatka o rewelacyjnych walorach smakowych
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4693
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12737
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5721
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7196
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4693
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12737
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5721
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7196
Składniki
owce morza podsmazamy krotko na masle czosnkowym.
Pomarancze obieramy ze skorki, tak aby pozostal sam miaz, mieszamy salate z pomarancza, platkami migdalow i polewamy oliwa z oliwek i octem balsamiczym.Na wierzch ukladamy owoce morza i polewamy pozostalym ze smarzenia maslem czosnkowym.Smacznego!