Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lekka i niskokaloryczna salatka o rewelacyjnych walorach smakowych
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 99
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 217
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 216
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 99
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 217
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 216
Składniki
owce morza podsmazamy krotko na masle czosnkowym.
Pomarancze obieramy ze skorki, tak aby pozostal sam miaz, mieszamy salate z pomarancza, platkami migdalow i polewamy oliwa z oliwek i octem balsamiczym.Na wierzch ukladamy owoce morza i polewamy pozostalym ze smarzenia maslem czosnkowym.Smacznego!