Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lekka i niskokaloryczna salatka o rewelacyjnych walorach smakowych
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8477
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 543
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8477
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 543
Składniki
owce morza podsmazamy krotko na masle czosnkowym.
Pomarancze obieramy ze skorki, tak aby pozostal sam miaz, mieszamy salate z pomarancza, platkami migdalow i polewamy oliwa z oliwek i octem balsamiczym.Na wierzch ukladamy owoce morza i polewamy pozostalym ze smarzenia maslem czosnkowym.Smacznego!