Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka do mięs,kanapek abo na zimę.
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 466
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4353
To mój ulubiony tort. Chociaż sprawia wrażenie, nie jest aż tak bardzo pracoc...
Odsłon: 3620
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 466
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4353
To mój ulubiony tort. Chociaż sprawia wrażenie, nie jest aż tak bardzo pracoc...
Odsłon: 3620
Składniki
Ocet wlac do oleju,dodac cebulę pokrojoną w półkrążki,jak się zeszkli dodac paprykę pokrojoną w paseczki,kiedy będzie lekko miękka dodac cukinie pokrojoną w półplasterki,posolic,dodac pieprz do smaku.Można dodac jeszcze czubricę zieloną,albo natkę pietruszki.Jeśli na zimę pasteryzowac ok 15 min.Na ciepło jest świetnym dodatkiem np do kurczaka,a na zimno do chleba.