Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka do mięs,kanapek abo na zimę.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1300
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5827
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18455
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1300
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5827
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18455
Składniki
Ocet wlac do oleju,dodac cebulę pokrojoną w półkrążki,jak się zeszkli dodac paprykę pokrojoną w paseczki,kiedy będzie lekko miękka dodac cukinie pokrojoną w półplasterki,posolic,dodac pieprz do smaku.Można dodac jeszcze czubricę zieloną,albo natkę pietruszki.Jeśli na zimę pasteryzowac ok 15 min.Na ciepło jest świetnym dodatkiem np do kurczaka,a na zimno do chleba.