Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubisz chrupać,ta sałatka jest dla Ciebie:)
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 381
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 381
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Składniki
Chorizo podsmażyć i ostudzić.Z chleba zrobic drobne grzaneczki(podsmażyć na oliwie z oliwek lub innym dowolnym oleju)
Awokado(musi być dojrzałe) pokroić w kosteczkę.
Pistacje obrać.
Wymieszać składniki i polac sosem.Grzanki można dodać na koniec aby nie zmiękły.
Wykonanie sosu: składniki połączyć i zmieszać w zamkniętym słoiczku lub trzepaczką w miseczce przed samym podaniem poniważ sos się rozwarstwia.