Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubisz chrupać,ta sałatka jest dla Ciebie:)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326249
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12036
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16692
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5399
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326249
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12036
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16692
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5399
Składniki
Chorizo podsmażyć i ostudzić.Z chleba zrobic drobne grzaneczki(podsmażyć na oliwie z oliwek lub innym dowolnym oleju)
Awokado(musi być dojrzałe) pokroić w kosteczkę.
Pistacje obrać.
Wymieszać składniki i polac sosem.Grzanki można dodać na koniec aby nie zmiękły.
Wykonanie sosu: składniki połączyć i zmieszać w zamkniętym słoiczku lub trzepaczką w miseczce przed samym podaniem poniważ sos się rozwarstwia.