Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubisz chrupać,ta sałatka jest dla Ciebie:)
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 134
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1234
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 214
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 134
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1234
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 214
Składniki
Chorizo podsmażyć i ostudzić.Z chleba zrobic drobne grzaneczki(podsmażyć na oliwie z oliwek lub innym dowolnym oleju)
Awokado(musi być dojrzałe) pokroić w kosteczkę.
Pistacje obrać.
Wymieszać składniki i polac sosem.Grzanki można dodać na koniec aby nie zmiękły.
Wykonanie sosu: składniki połączyć i zmieszać w zamkniętym słoiczku lub trzepaczką w miseczce przed samym podaniem poniważ sos się rozwarstwia.