Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam nadzieję, że miłośnikom tuńczyka przypadnie ta sałatka do gustu.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 76
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 76
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Nie podałam dokładnej ilości składników, ponieważ jest to zależne od wielkości miski. Białko, cebulę i tuńczyka pokroić w kostkę. Ułożyć w misce warstwami: białko, cebula, tuńczyk, majonez, żółtko potarte na tarce na najmniejszych oczkach (lub pokruszone w ręce), sól, pieprz. I jeszcze raz to samo. Dla dodania odrobiny koloru można użyć czerwoną cebulę.