Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka z ziemniaków, jajka i bekonu. Doskonała jako dodatek do potraw z grilla.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7699
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 246
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2718
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 557
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7699
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 246
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2718
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 557
Składniki
W dużym naczyniu ugotować jajka na twardo. W tym samym czasie umyć ziemniaki (nie obierać) i pokroić na mniejsze kawałki. Pokroić cebulę i boczek. Jajka wyjąc z wody i ostudzić. W tej samej wodzie ugotować ziemniaki. Przygotować sos: zmieszać majonez, musztardę z szczyptą soli i pieprzu. Jajka obrać i pokroić w plasterki. Odcedzić ziemniaki. Na patelni rozgrzać łyżkę masła i podsmażyć na niej pokrojony bekon, cebulkę i boczek. Do miski wrzucić wszystkie przygotowane wcześniej składniki i zamieszać. Najlepiej podawać gorące.