Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka z ziemniaków, jajka i bekonu. Doskonała jako dodatek do potraw z grilla.
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 314
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1438
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 462
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1175
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 314
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1438
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 462
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1175
Składniki
W dużym naczyniu ugotować jajka na twardo. W tym samym czasie umyć ziemniaki (nie obierać) i pokroić na mniejsze kawałki. Pokroić cebulę i boczek. Jajka wyjąc z wody i ostudzić. W tej samej wodzie ugotować ziemniaki. Przygotować sos: zmieszać majonez, musztardę z szczyptą soli i pieprzu. Jajka obrać i pokroić w plasterki. Odcedzić ziemniaki. Na patelni rozgrzać łyżkę masła i podsmażyć na niej pokrojony bekon, cebulkę i boczek. Do miski wrzucić wszystkie przygotowane wcześniej składniki i zamieszać. Najlepiej podawać gorące.