Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne chrupiące skrzydełka.;)
Skrzydełka oczyścić i ponacinać na zgięciach, dodać wyciśnięty czosnek i zalać sosem sojowym, najlepiej na całą noc. Następnie panierować w bułce tartej, poukładać na blasze i popryskać troszkę oliwą lub posypać wiórkami margaryny. Piec 40 min. w 160-170 C. Podawać z pieczywem lub sałatką. SMACZNEGO
Podstawą udanego grilla są ciekawe i smakowite dodatki!
Odsłon: 22
Pyszne i mięciutkie bułeczki z jabłkami prażonymi własnej roboty posypane chr...
Odsłon: 5399
Są tak smaczne, że grillowałam je już drugi raz!
Odsłon: 26
Gołąbki podane z ziemniakami i sosem pomidorowym.
Odsłon: 2594
Podstawą udanego grilla są ciekawe i smakowite dodatki!
Odsłon: 22
Pyszne i mięciutkie bułeczki z jabłkami prażonymi własnej roboty posypane chr...
Odsłon: 5399
Są tak smaczne, że grillowałam je już drugi raz!
Odsłon: 26
Gołąbki podane z ziemniakami i sosem pomidorowym.
Odsłon: 2594
Składniki
Skrzydełka oczyścić i ponacinać na zgięciach, dodać wyciśnięty czosnek i zalać sosem sojowym, najlepiej na całą noc. Następnie panierować w bułce tartej, poukładać na blasze i popryskać troszkę oliwą lub posypać wiórkami margaryny. Piec 40 min. w 160-170 C. Podawać z pieczywem lub sałatką. SMACZNEGO
Przepisy Przekąski
Przekąski
Pomidory z mozzarellą z grilla
Przekąski
Szparagi w cieście francuskim
Przekąski
Soczysta grillowana karkówka
Przekąski
Szaszłyki drobiowe
Pomidory z mozzarellą z grilla
Podstawą udanego grilla są ciekawe i smakowite dodatki!
Odsłon: 22
Szparagi w cieście francuskim
Szukasz pomysłu na szparagi, jednak nie chcesz ich potraktować jako składnik...
Odsłon: 153