Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie nie jest trudne ani drogie, za to efekt przepyszny! Smacznego.!
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 19
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2116
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 205
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1218
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 19
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2116
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 205
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1218
Składniki
Śledzie zamoczyć 15 min i odstawić. Pieczarki i cebulę podpiec. Następnie wszystko oprucz śledzia czyli : pieczarki, cebulę, olej, ocet, cukier, wodę, listki laurowe, ziele angielskie, koncentrant i paprykę gotować 10 minut. Po wystygnięciu dodać śledzie pokrojone w 1 cm. paseczki.
Życzę smacznego! :)