Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie nie jest trudne ani drogie, za to efekt przepyszny! Smacznego.!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34080
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1221
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113552
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34080
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1221
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113552
Składniki
Śledzie zamoczyć 15 min i odstawić. Pieczarki i cebulę podpiec. Następnie wszystko oprucz śledzia czyli : pieczarki, cebulę, olej, ocet, cukier, wodę, listki laurowe, ziele angielskie, koncentrant i paprykę gotować 10 minut. Po wystygnięciu dodać śledzie pokrojone w 1 cm. paseczki.
Życzę smacznego! :)