Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze następnego dnia, kiedy się "przegryzą". Przepis moja mama dostała od koleżanki, od tamtego czasu regularnie pojawia się na naszym stole.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 982
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 115
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2166
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4180
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 982
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 115
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2166
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4180
Składniki
Cebule pokroić (na półplasterki, ćwierć plasterki, w kostkę - wg uznania) i zeszklić na oleju.
Składniki zalewy gotować 10 minut - przestudzić.
Płaty śledziowe pokroić na mniejsze kawałki. Do wystudzonej zalewy dodać koncentraty i dobrze wymieszać, następnie dołożyć cebulę i pokrojone płaty jeszcze raz wymieszać.
Salaterkę przykryć folią spożywczą i włożyć do lodówki na kilka godzin (lub całą noc), żeby składniki się "przegryzły".
SMACZNEGO