Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze następnego dnia, kiedy się "przegryzą". Przepis moja mama dostała od koleżanki, od tamtego czasu regularnie pojawia się na naszym stole.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2382
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421572
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2111
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2382
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421572
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2111
Składniki
Cebule pokroić (na półplasterki, ćwierć plasterki, w kostkę - wg uznania) i zeszklić na oleju.
Składniki zalewy gotować 10 minut - przestudzić.
Płaty śledziowe pokroić na mniejsze kawałki. Do wystudzonej zalewy dodać koncentraty i dobrze wymieszać, następnie dołożyć cebulę i pokrojone płaty jeszcze raz wymieszać.
Salaterkę przykryć folią spożywczą i włożyć do lodówki na kilka godzin (lub całą noc), żeby składniki się "przegryzły".
SMACZNEGO