Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1474
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1198
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1328
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 997
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1474
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1198
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1328
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 997
Składniki
Zpodanych składników robimy ciasto.Na oleju smażymy cienkie naleśniki.
Grzyby moczymy,a następnie gotujemy.Osączamy.Jajka gotujemy na twardo,obieramy i siekamy wraz z grzybami.
Cebulę obieramy,drobno siekamy i podsmażamy na oleju.Dodajemy grzyby i jajka.Doprawiamy solą i pieprzem.Chwilę podsmażamy.
Naleśniki smarujemy farszem i ciasno rolujemy.Kroimy w 4-cm plastry.Wkładamy pionowo donatłuszczonego naczynia żaroodpornego.Posypujemy serem i natką.Skrapiamy olejem i zapiekamy w 180 stopniach,aż się zarumienią.