Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 395
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 7863
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13420
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2689
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 395
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 7863
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13420
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2689
Składniki
Zpodanych składników robimy ciasto.Na oleju smażymy cienkie naleśniki.
Grzyby moczymy,a następnie gotujemy.Osączamy.Jajka gotujemy na twardo,obieramy i siekamy wraz z grzybami.
Cebulę obieramy,drobno siekamy i podsmażamy na oleju.Dodajemy grzyby i jajka.Doprawiamy solą i pieprzem.Chwilę podsmażamy.
Naleśniki smarujemy farszem i ciasno rolujemy.Kroimy w 4-cm plastry.Wkładamy pionowo donatłuszczonego naczynia żaroodpornego.Posypujemy serem i natką.Skrapiamy olejem i zapiekamy w 180 stopniach,aż się zarumienią.