Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7295
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2750
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20288
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 602
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7295
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2750
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20288
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 602
Składniki
Zpodanych składników robimy ciasto.Na oleju smażymy cienkie naleśniki.
Grzyby moczymy,a następnie gotujemy.Osączamy.Jajka gotujemy na twardo,obieramy i siekamy wraz z grzybami.
Cebulę obieramy,drobno siekamy i podsmażamy na oleju.Dodajemy grzyby i jajka.Doprawiamy solą i pieprzem.Chwilę podsmażamy.
Naleśniki smarujemy farszem i ciasno rolujemy.Kroimy w 4-cm plastry.Wkładamy pionowo donatłuszczonego naczynia żaroodpornego.Posypujemy serem i natką.Skrapiamy olejem i zapiekamy w 180 stopniach,aż się zarumienią.