Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Jajka ugotować. Pokroić na połówki lub ćwiartki.
Pomidor i rzodkiewki na plasterki.
Sałatę porwać i rozłożyć na talerzu. Na nią położyć resztę produktów. Dodaję także szynkę.
Na jajka kładę majonez. Skrapiam oliwą i octem balsamicznym.
Solę i pieprzę. Podaję bez chleba.