Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8449
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 530
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8449
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 530
Składniki
Ogórki pokroić w plasterki. Następnie wycisnąć je z soku.
Cebulę pokroicz w kostkę.
Marchew zetrzeć na tarce o dużych oczach.
Wszyskie składniki połączyć. Dodać pieprz, musztardę, cukier i olej.
Najlepsza jest, gdy trochę postoi - aż cukier się rozpuści.
Ja uwielbiam ją do ryby.
SMACZNEGO