Do góry

Przekąski Przepis na:

Surowka z kiszonej kapusty

Surowka z kiszonej kapusty

Autor:

Przepisów i artykułów: 96 Ocena: 1652

Dodano:

Odsłon: 2442

Super dodatek do dan z ryby, albo jako samodzielna zdrowa przekaska

Składniki

  • kapusta kiszona, 25 dkg
  • marchewka, 1 sztuka
  • cebula biala, 1 sztuka
  • oliwa z oliwek
  • cukier, 1 lyzka
  • grubo mielony pieprz, do smaku
1-2 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Surowka z kiszonej kapusty

Przygotowanie

  1. Kapuste szatkujemy, marchewke zcieramy na tarce o grubych oczkach, cebule kroimy w drobna kostke.Wszystko razem mieszamy, doprawiamy do smaku oliwa z oliwek, pieprzem i cukrem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Ivona 23 kwietnia 2009 Proponuję dodać do tego soczyste,starte jabłko,kminek mielony i natkę pietruszki.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń