Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam smak pieczonego boczku,a z dodatkiem śliwki smak jest super. Smaczna i szybka przekąska.
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 43
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 685
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2227
Pyszne i wyraziste w smaku.
Odsłon: 39
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 43
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 685
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2227
Pyszne i wyraziste w smaku.
Odsłon: 39
Składniki
Głównymi składnikami tego dania są boczek wędzony i śliwki,a dodatkowo można dodać pierś z kurczaka .
Układamy na plasterku boczku śliwkę i kawałek piersi z kurczaka ,zawijamy i spinamy wykałaczką.
Gotowe kładziemy do naczynia żaroodpornego. Można na początek przykryć folią aluminiową na 15 minut ,potem zdjąć folię i piec do zarumienienia boczku w temp.170 stopni .