Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam smak pieczonego boczku,a z dodatkiem śliwki smak jest super. Smaczna i szybka przekąska.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1544
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1301
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1374
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1237
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1544
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1301
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1374
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1237
Składniki
Głównymi składnikami tego dania są boczek wędzony i śliwki,a dodatkowo można dodać pierś z kurczaka .
Układamy na plasterku boczku śliwkę i kawałek piersi z kurczaka ,zawijamy i spinamy wykałaczką.
Gotowe kładziemy do naczynia żaroodpornego. Można na początek przykryć folią aluminiową na 15 minut ,potem zdjąć folię i piec do zarumienienia boczku w temp.170 stopni .