Przekąski Przepis na:
3-4 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Oliwki pozbawiamy pestek, jeśli je posiadają i miksujemy w malakserze lub siekamy bardzo drobno. Dodajemy pociętą drobno paprykę ostrą, natkę pietruszki, czosnek najlepiej podpieczony, sól, oliwę z oliwek i ocet. Wszystko bardzo dokładnie mieszamy do uzyskania jednolitej masy i odstawiamy do lodówki. Najlepiej przygotowujemy ja na dzień przed spożyciem. Podajemy z grzankami z bagietki lub ciabaty
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

hanka78 17 listopada 2011Zgłoś do usunięcia
Pycha:-). Major chcesz przepisy bez oliwek, ależ masz ich setki na Smakerze. Dużo osób lubi oliwki. Ja poproszę o jeszcze:-).0 Kto głosował? | Odpowiedz

mufinka 16 listopada 2011Zgłoś do usunięcia
Pycha! A ja proszę o jak najwięcej przepisów z tymi FANTASTYCZNYMI oliwkami. :)))0 Kto głosował? | Odpowiedz

gocha01 16 listopada 2011Zgłoś do usunięcia
Mmmmm musi byc przepyszne:-))0 Kto głosował? | Odpowiedz