Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5094
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 181
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5094
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 181
Składniki
Oliwki pozbawiamy pestek, jeśli je posiadają i miksujemy w malakserze lub siekamy bardzo drobno. Dodajemy pociętą drobno paprykę ostrą, natkę pietruszki, czosnek najlepiej podpieczony, sól, oliwę z oliwek i ocet. Wszystko bardzo dokładnie mieszamy do uzyskania jednolitej masy i odstawiamy do lodówki. Najlepiej przygotowujemy ja na dzień przed spożyciem. Podajemy z grzankami z bagietki lub ciabaty