Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe, szybkie i proste danie w sam raz na imprezę!
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 141
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1237
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 224
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 141
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1237
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 224
Składniki
Łososia pieczemy lub grillujemy, oprószając uprzednio świeżo zmielonym pieprzem. Orzechy dzielimy na mniejsze kawałeczki. Bagietkę kroimy, skrapiamy oliwą z oliwek, następnie delikatnie podpiekamy na suchej patelni lub w piekarniku.
Na każdej kromce bagietki, kładziemy spory kleks hummusu, następnie po kawałku pieczonego łososia, kilka listków majeranku oraz pokruszone orzechy włoskie. Każdą grzankę skrapiamy oliwą.