Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, smaczne, orientalne
Polecam.
Odsłon: 294
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 276
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 139
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 122
Polecam.
Odsłon: 294
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 276
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 139
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 122
Składniki
Sos tatarski: 20 g majonezu 5 g marynowanych pieczarek 5 g ogórków konserwowych 5 g szalotki pieprz
Na tortilli rozłożyć plastry wędzonego łososia, ser cheddar, oczyszczoną ze skórki czerwoną paprykę oraz sałatę masłową. Całość skropić lekko oliwą truflową, ściśle zwinąć, a następnie grillować. Przyrządzić sos: wszystkie składniki pokroić w drobną kostkę i wymieszać z majonezem, przyprawić świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Tortillę podawać z sosem tatarskim. Przepis pochodzi z książki J. Kempy i K. Szulborskiego pt. "Grilluj z mistrzami świata".