Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 50
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 281
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 50
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 281
Składniki
Ziemniaki obrać i pokroić w drobną kostkę; cebulę posiekać; pomidory sparzyć, obrać ze skórki, krajać w kostkę (wycisnąć sok i pestki). Rozgrzać smalec i smażyć wszystkie składniki, zaczynając od ziemniaków. Kiedy będą miękkie, ubić jaja z solą, wymieszać ze schłodzonymi ziemniakami i wyłożyć masę na patelnię. Uformować tortillę i smażyć po obu stronach.