Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 134
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 239
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 134
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 239
Składniki
Solę i pieprzę pałki i na głębokiej patelni podsmażam je, nie za mocno.
Następnie dodaję czosnek przeciśnięty przez praskę, sos sojowy, miód i wodę, żeby się dusiły.
Często mieszam by pałki były wysmarowane ową ingrediencją. Doprowadzam do zgęstnienia owego płynu aż pałki będą oblepione ciemną glazurą.
Podaję z bułeczką z masłem.