Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34946
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17640
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34946
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17640
Składniki
Solę i pieprzę pałki i na głębokiej patelni podsmażam je, nie za mocno.
Następnie dodaję czosnek przeciśnięty przez praskę, sos sojowy, miód i wodę, żeby się dusiły.
Często mieszam by pałki były wysmarowane ową ingrediencją. Doprowadzam do zgęstnienia owego płynu aż pałki będą oblepione ciemną glazurą.
Podaję z bułeczką z masłem.