Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i nie wyobrażam sobie Wigilii oraz Świąt bez nich
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 762
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1805
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 282
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 762
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1805
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 282
Składniki
CIASTO: Wszystkie składniki wymieszać dokładnie w misce na elastyczne ciasto.rozwałkować i wyciąć kółeczka (ja robiłam to literatką).Na każdym kółeczku rozłożyc porcje farszu zlepić .
FARSZ :Grzyby i pieczarki gotujemy 40min,odcedzmy ,mielimy,dodajemy zeszkloną na maśle cebule,bułkę tartą i przyprawy mieszamy.