Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i nie wyobrażam sobie Wigilii oraz Świąt bez nich
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113045
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 421
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 766
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 574
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113045
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 421
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 766
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 574
Składniki
CIASTO: Wszystkie składniki wymieszać dokładnie w misce na elastyczne ciasto.rozwałkować i wyciąć kółeczka (ja robiłam to literatką).Na każdym kółeczku rozłożyc porcje farszu zlepić .
FARSZ :Grzyby i pieczarki gotujemy 40min,odcedzmy ,mielimy,dodajemy zeszkloną na maśle cebule,bułkę tartą i przyprawy mieszamy.