Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przystawka na ciepło dla wymagajacych i oczekujących ciekawostek.
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 342
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 357
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 248
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 131
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 342
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 357
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 248
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 131
Składniki
Wątróbke wymoczyc w mleku oczyścić z błon(ja mocze godzine w lodówce)Rozpuścic Plante i smażyc do miekkości.Na koniec posolić i popierzyć grubo mielonym pieprzem.W rondelku zagotować wodę z cukrem,dodać tabasco i maliny.Blenderem zmiksować po 5 minutach.Przecedzić żeby w sosie nie było pestek.Mąke ziemniaczana rozpuscic w 1/3 szklanki zimnej wody.Zageścic optymalnie sos malinowy.Posiekac pietruszke(ja również podaje z równie dobrym efektem z siekana świeżą bazylią).Podawac na białym duzym talerzu.Sos wylewamy na środek na nim układamy stosik z wątróbki opruszamy pietruszka lub bazylia do dekoracji ładny szczytowy listek Bazylii.Smacznego.