Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy zbliża się pora grillowania wręcz marzymy o czymś idealnym w smaku. Ale bez obaw, gdy mamy w domu mikrofalówkę z opcją grillowania możemy marzyć 12 miesięcy w ciągu roku!
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 344
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1206
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1267
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13415
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 344
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1206
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1267
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13415
Składniki
Mięso delikatnie rozbijamy tłuczkiem. Następnie drobno siekamy czosnek, dodajemy olej i przyprawy, wszystko mieszamy. Rozbitą wieprzowinę smarujemy po obu stronach przygotowaną masą i odstawiamy w chłodne miejsce na ok pół godziny. W tym czasie kroimy pieczarki, cebulę oraz natkę pietruszki. Wszystko kładziemy na ruszt i grillujemy 10 minut z każdej strony. Warzywa również odwracamy.