Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i przepyszne:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34148
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1351
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34148
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1351
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
Obrać i ugotować ziemniaki. Rozgnieść i połączyć z jajkiem, startym serem i pokrojoną szynką i wymieszać. Uformować kulki, delikatnie je spłaszczyć. Panierować w bułce tartej. Smażyć kilka minut na głębokim oleju, na wolnym ogniu. Smacznego :)