Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i przepyszne:)
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1407
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 309
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1038
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1407
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 309
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1038
Składniki
Obrać i ugotować ziemniaki. Rozgnieść i połączyć z jajkiem, startym serem i pokrojoną szynką i wymieszać. Uformować kulki, delikatnie je spłaszczyć. Panierować w bułce tartej. Smażyć kilka minut na głębokim oleju, na wolnym ogniu. Smacznego :)