Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i przepyszne:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
Składniki
Obrać i ugotować ziemniaki. Rozgnieść i połączyć z jajkiem, startym serem i pokrojoną szynką i wymieszać. Uformować kulki, delikatnie je spłaszczyć. Panierować w bułce tartej. Smażyć kilka minut na głębokim oleju, na wolnym ogniu. Smacznego :)