Przekąski Przepis na:
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Obrać i ugotować ziemniaki. Rozgnieść i połączyć z jajkiem, startym serem i pokrojoną szynką i wymieszać. Uformować kulki, delikatnie je spłaszczyć. Panierować w bułce tartej. Smażyć kilka minut na głębokim oleju, na wolnym ogniu. Smacznego :)
Na skróty
Komentarze do przepisu (7)

Toksydrom 05 kwietnia 2012Zgłoś do usunięcia
Ja robię takie same od lat, tylko piekę je w piekarniku na papierze do pieczenia - do zrumienienia. Polecam :)2 Kto głosował? | Odpowiedz

niuniunia2 30 sierpnia 2009Zgłoś do usunięcia
Beznadziejny przepis !!! wszystko się rozpada !!! a w ogóle to ohydne ...!0 Kto głosował? | Odpowiedz

karinaa 26 maja 2009Zgłoś do usunięcia
troszkę mi się rozpadły....0 Kto głosował? | Odpowiedz

myska 12 lutego 2009Zgłoś do usunięcia
a jajko to surowe?0 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 24 stycznia 2009Zgłoś do usunięcia
TO JEST PYSZNE.SPRÓBUJCIE.7 Kto głosował? | Odpowiedz

sylvier 18 lipca 2008Zgłoś do usunięcia
Chyba będzie pyszne:) zamierzam wypróbować9 Kto głosował? | Odpowiedz

airin2007 18 lipca 2008Zgłoś do usunięcia
Wyprobowalam i bardzo mi smakowalo .dzieki za przepis
9 Kto głosował? | Odpowiedz