Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko i pysznie a jak chrrrupiąco !? mniam ;o)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7808
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 273
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2980
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 580
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7808
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 273
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2980
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 580
Składniki
paprykę oczyscić i pokroić w małe kosteczki - poddusić do miękkości na patelni na oleju pod przykryciem
szczypiorek pokroić w paseczki ok. 2 cm dodać do duszacej sie papryki i jeszcze troszkę poddusić razem
doprawić solą i pieprzem
kiełbasę pokroić w paseczki
chleb tosotwy pokroić w kostkę i zalać mlekiem z roztopionym masłem
do wysmarowanego masłem naczynia żaroodpornego wyłożyć paprykę ze szczypiorem
na paprykę wyłożyć kiełbasę
posypać siekanym na drobno czosnkiem
na to wyłożyć namoczony wmleku i maśle chleb tostowy
na wierzch posypać tartym serem - I NIE ŻĄŁOWĄĆ - DUUUUŻO SERA !!! piec 40 min w temperaturze 175-200 stopni C.