Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2567
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 488
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2567
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 488
Składniki
Szparagi pokroić na ok. 2 cm kawałki i ugotować w osolonej wodzie (ale nie na miękko). Odlać wodę i przełożyć szparagi do żaroodpornego naczynia, poczekać aż trochę przestygną. Jaja roztrzepać ze solą a następnie wlać na szparagi. Posypać startym serem żółtym a na wierzch położyć pokrojony w plastry pomidor. Posypać usiekaną pietruszką i koperkiem. Piec w piekarniku ok.30 min do roztopienia sera.