Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko,tanio i łatwo
Wykorzystaj sezon na szparagi, które są niskokaloryczne i zdrowe. A jeśli chc...
Odsłon: 1221
Oszczędne ciasto do którego przygotowania możesz wykorzystać składniki , któr...
Odsłon: 505
W sezonie truskawkowym pierogi nadziewane świeżymi, słodkimi truskawkami i po...
Odsłon: 285
Doskonałe kotlety mielone robione są z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowied...
Odsłon: 101
Oszczędne ciasto do którego przygotowania możesz wykorzystać składniki , któr...
Odsłon: 505
W sezonie truskawkowym pierogi nadziewane świeżymi, słodkimi truskawkami i po...
Odsłon: 285
Doskonałe kotlety mielone robione są z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowied...
Odsłon: 101
Składniki
Szparagi pokroić na ok. 2 cm kawałki i ugotować w osolonej wodzie (ale nie na miękko). Odlać wodę i przełożyć szparagi do żaroodpornego naczynia, poczekać aż trochę przestygną. Jaja roztrzepać ze solą a następnie wlać na szparagi. Posypać startym serem żółtym a na wierzch położyć pokrojony w plastry pomidor. Posypać usiekaną pietruszką i koperkiem. Piec w piekarniku ok.30 min do roztopienia sera.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Przekąski
marynowane filety z makreli
Przekąski
Szpinak w cieście francuskim
Przekąski
PLACKI ZIEMNIACZANE Z SERKIEM STRACCIATELLA
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Szybka , smaczna i tradycyjna przekąska , idealna na spotkania towarzyskie cz...
Odsłon: 31
marynowane filety z makreli
Makrela marynowana w soku z cytryny i oliwie z dodatkiem świeżego oregano, cz...
Odsłon: 30