Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 674
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1448
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458716
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1741
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 674
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1448
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458716
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1741
Składniki
Szparagi pokroić na ok. 2 cm kawałki i ugotować w osolonej wodzie (ale nie na miękko). Odlać wodę i przełożyć szparagi do żaroodpornego naczynia, poczekać aż trochę przestygną. Jaja roztrzepać ze solą a następnie wlać na szparagi. Posypać startym serem żółtym a na wierzch położyć pokrojony w plastry pomidor. Posypać usiekaną pietruszką i koperkiem. Piec w piekarniku ok.30 min do roztopienia sera.