Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki szpinak idealny jest do chleba czy makaronu.
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 130
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1228
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 74
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 130
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1228
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 74
Składniki
Zamrożony szpinak wrzucamy do garnka i zagotowujemy, czosnek i cebulę drobno siekamy i dorzucamy do szpinaku, gotujemy chwilę, solimy i pieprzymy do smaku. Przekładamy do naczynia żaroodpornego.
Ścieramy ser na tarce i mieszamy ze śmietaną, dodajemy pieprz. Wykładamy na szpinak.
Zapiekamy w 180' przez 20minut