Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki szpinak idealny jest do chleba czy makaronu.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 137
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 241
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 137
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 241
Składniki
Zamrożony szpinak wrzucamy do garnka i zagotowujemy, czosnek i cebulę drobno siekamy i dorzucamy do szpinaku, gotujemy chwilę, solimy i pieprzymy do smaku. Przekładamy do naczynia żaroodpornego.
Ścieramy ser na tarce i mieszamy ze śmietaną, dodajemy pieprz. Wykładamy na szpinak.
Zapiekamy w 180' przez 20minut