Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki szpinak idealny jest do chleba czy makaronu.
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1713
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 306
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 591
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1713
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 306
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 591
Składniki
Zamrożony szpinak wrzucamy do garnka i zagotowujemy, czosnek i cebulę drobno siekamy i dorzucamy do szpinaku, gotujemy chwilę, solimy i pieprzymy do smaku. Przekładamy do naczynia żaroodpornego.
Ścieramy ser na tarce i mieszamy ze śmietaną, dodajemy pieprz. Wykładamy na szpinak.
Zapiekamy w 180' przez 20minut