Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki szpinak idealny jest do chleba czy makaronu.
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 92
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 137
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 254
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 92
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 137
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 254
Składniki
Zamrożony szpinak wrzucamy do garnka i zagotowujemy, czosnek i cebulę drobno siekamy i dorzucamy do szpinaku, gotujemy chwilę, solimy i pieprzymy do smaku. Przekładamy do naczynia żaroodpornego.
Ścieramy ser na tarce i mieszamy ze śmietaną, dodajemy pieprz. Wykładamy na szpinak.
Zapiekamy w 180' przez 20minut