Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pychota zarówno do ziemniaczków jak i do chlebka - a szczególnie smalczyk, który się wytopi z żeberek
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1715
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1505
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1481
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1743
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1715
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1505
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1481
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1743
Składniki
żeberka obsypać przyprawą do żeberek, podsmażyć na dużym ogniu, podlać wodą, dodać listek laurowy, ziele angielskie - dusić, pod koniec duszenia dodać obrane jabłka pokrojone w ćwiartki, dusić aż będą miękkie żeberka i jabłka- dosolić jeśli bedzie taka potrzeba