Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest szybkie i bardzo łatwe do przyrządzenia, a za razem podane z czosnkowymi grzankami staje się elegancką zupą kremem. Szczególnie polecam dla osób, które nie jedzą mięsa.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 92
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 44
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 305
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1428
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 92
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 44
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 305
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1428
Składniki
Gotujemy wodę, rozpuszczamy rosołek, dodajemy groszek i gotujemy aż będzie miękki ok 15 minut. Następnie dodajemy sałatę, ogórek i cebulę gotujemy ok 15 minut i miksujemy blenderem. Zupę należy doprawić do smaku pieprzem.
Wek kroimy na małe kromeczki, robimy grzanki. Każdą grzankę smarujemy czosnkiem.
Zupę przyozdabiamy pietruszką i podajemy w miseczkach. Podajemy z grzankami czosnkowymi.