Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest szybkie i bardzo łatwe do przyrządzenia, a za razem podane z czosnkowymi grzankami staje się elegancką zupą kremem. Szczególnie polecam dla osób, które nie jedzą mięsa.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7220
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2682
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20192
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 580
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 799
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7220
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2682
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20192
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 580
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 799
Składniki
Gotujemy wodę, rozpuszczamy rosołek, dodajemy groszek i gotujemy aż będzie miękki ok 15 minut. Następnie dodajemy sałatę, ogórek i cebulę gotujemy ok 15 minut i miksujemy blenderem. Zupę należy doprawić do smaku pieprzem.
Wek kroimy na małe kromeczki, robimy grzanki. Każdą grzankę smarujemy czosnkiem.
Zupę przyozdabiamy pietruszką i podajemy w miseczkach. Podajemy z grzankami czosnkowymi.