Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest szybkie i bardzo łatwe do przyrządzenia, a za razem podane z czosnkowymi grzankami staje się elegancką zupą kremem. Szczególnie polecam dla osób, które nie jedzą mięsa.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 202
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4465
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12122
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6878
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5642
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 202
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4465
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12122
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6878
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5642
Składniki
Gotujemy wodę, rozpuszczamy rosołek, dodajemy groszek i gotujemy aż będzie miękki ok 15 minut. Następnie dodajemy sałatę, ogórek i cebulę gotujemy ok 15 minut i miksujemy blenderem. Zupę należy doprawić do smaku pieprzem.
Wek kroimy na małe kromeczki, robimy grzanki. Każdą grzankę smarujemy czosnkiem.
Zupę przyozdabiamy pietruszką i podajemy w miseczkach. Podajemy z grzankami czosnkowymi.