Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest szybkie i bardzo łatwe do przyrządzenia, a za razem podane z czosnkowymi grzankami staje się elegancką zupą kremem. Szczególnie polecam dla osób, które nie jedzą mięsa.
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1901
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 40
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 786
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 928
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 236
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1901
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 40
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 786
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 928
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 236
Składniki
Gotujemy wodę, rozpuszczamy rosołek, dodajemy groszek i gotujemy aż będzie miękki ok 15 minut. Następnie dodajemy sałatę, ogórek i cebulę gotujemy ok 15 minut i miksujemy blenderem. Zupę należy doprawić do smaku pieprzem.
Wek kroimy na małe kromeczki, robimy grzanki. Każdą grzankę smarujemy czosnkiem.
Zupę przyozdabiamy pietruszką i podajemy w miseczkach. Podajemy z grzankami czosnkowymi.