Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30964
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3657
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4922
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30964
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3657
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4922
Składniki
Zagotować mleko, skruszyć ser, gotować 20 minut, odcedzić twaróg.
Rozpuścić masło, dodać odcedzony twaróg, sól, sodę i jajka. Smażyć 15 minut, włożyć do formy. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia. Ser smakuje jak kupny i można go używać tak samo.