Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo prosta szybka i efektownie wyglądająca zupka chińska:)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3752
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2110
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5553
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5569
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3752
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2110
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5553
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5569
Składniki
piersi z kurczaka pokroić w kostke i pomoczyć w sosie imbirowym i oleju a następnie usmażyć razem z tą zalewą na patelni
wodę ugotować w garnku i dodać kostkę rosołową a następnie warzywa chińskie mrożone i podgotować na wolnym ogniu około 10 min. Następnie dodać usmażoną pierś kurczaka i łyżeczkę sambal oelek. Doprawić do smaku solą lub sosem sojowym
Makaron MIE (czyli podobny do tego który jest w zupkach chinskich ekspresowych) moczymy we wrzątku około 5 minut. Podawać razem z zupką jak rosół