Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo prosta szybka i efektownie wyglądająca zupka chińska:)
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2179
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 145
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 253
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2179
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 145
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 253
Składniki
piersi z kurczaka pokroić w kostke i pomoczyć w sosie imbirowym i oleju a następnie usmażyć razem z tą zalewą na patelni
wodę ugotować w garnku i dodać kostkę rosołową a następnie warzywa chińskie mrożone i podgotować na wolnym ogniu około 10 min. Następnie dodać usmażoną pierś kurczaka i łyżeczkę sambal oelek. Doprawić do smaku solą lub sosem sojowym
Makaron MIE (czyli podobny do tego który jest w zupkach chinskich ekspresowych) moczymy we wrzątku około 5 minut. Podawać razem z zupką jak rosół