Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo prosta szybka i efektownie wyglądająca zupka chińska:)
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 894
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2765
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3296
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 894
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2765
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3296
Składniki
piersi z kurczaka pokroić w kostke i pomoczyć w sosie imbirowym i oleju a następnie usmażyć razem z tą zalewą na patelni
wodę ugotować w garnku i dodać kostkę rosołową a następnie warzywa chińskie mrożone i podgotować na wolnym ogniu około 10 min. Następnie dodać usmażoną pierś kurczaka i łyżeczkę sambal oelek. Doprawić do smaku solą lub sosem sojowym
Makaron MIE (czyli podobny do tego który jest w zupkach chinskich ekspresowych) moczymy we wrzątku około 5 minut. Podawać razem z zupką jak rosół