Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1153
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13195
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1153
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13195
Składniki
Buraczki lekko podgotować w wodzie z szczyptą soli , a następnie włożyć do słoików . Przygotować zalewe ( warto zalewe zrobić do swojego smaku ) poczekać jak ostatnie. Zalać słoiki , pasteryzować kilka minut.