Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1315
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 252
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 43
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 40
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1315
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 252
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 43
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 40
Składniki
Buraczki lekko podgotować w wodzie z szczyptą soli , a następnie włożyć do słoików . Przygotować zalewe ( warto zalewe zrobić do swojego smaku ) poczekać jak ostatnie. Zalać słoiki , pasteryzować kilka minut.