Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do obiadu, kanapek
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1243
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457871
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1493
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2299
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 603
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1243
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457871
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1493
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2299
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 603
Składniki
Cukinię umyć, odciąć końcówki ( ja obieram). Pokroić w plastry lub pół plastry to zależy od wielkości. Słoiki i zakrętki wyparzyć. Do każdego słoika dać na dno plastry cebuli i szczyptę gorczycy. Na to poukładać plastry cukinii, a na wierzch liście selera.
Wodę, ocet, sól, cukier, curry zagotować. Zagotowaną zalewą zalać cukinię i zakręcić słoiki. Pasteryzować tradycyjnie lub w piekarniku 10-15min w temp. 130 stopni.