Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne ogóreczki do zupy ogórkowej.
Inspiracją powstania przepisu była chęć zapełnienia nowo powstałej spiżarni....
Odsłon: 18261
Zapraszam dzisiaj do zrobienia super dodatku, który może być używany prawie...
Odsłon: 583
Wszędzie można znaleźć pełno przepisów na wielkanocne babeczki, nie ma co się...
Odsłon: 170
Obecnie ceny wędlin zwalają z nóg, a do tego ciężko trafić na coś naprawdę do...
Odsłon: 10266
Pyszne ciasteczka idealne na Wielkanoc.
Odsłon: 150
Wszędzie można znaleźć pełno przepisów na wielkanocne babeczki, nie ma co się...
Odsłon: 170
Obecnie ceny wędlin zwalają z nóg, a do tego ciężko trafić na coś naprawdę do...
Odsłon: 10266
Pyszne ciasteczka idealne na Wielkanoc.
Odsłon: 150
Składniki
Ogórki umyć, zetrzeć ( z opinkami) na tartce o dużych oczkach. Cebulę pokroić drobniutko. Natkę pietruszki i koperek posiekać. Do garnka wrzucić ogórki, natkę pietruszki, koperek, cebulę i sól ( na 1 kg. ogórków - 1,1/2 łyżki soli nie jodowanej). Wymieszać i odstawić na noc. Do słoiczków na spód włożyć kawałek chrzanu, łodygę kopru i ząbek czosnku, potem wypełnić słoik ogórkami ( z sokiem). Pasteryzować 15 minut.
Przepisy Przetwory
Przetwory
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Przetwory
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Przetwory
Kapusta kiszona w słoikach
Przetwory
Kalarepa kiszona w soku własnym
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Smaczna, praktyczna i bardzo prosta w przygotowaniu domowa przyprawa gyros be...
Odsłon: 312
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Gotujesz zupę i obierasz warzywa wcale nie musisz marnować obierek. Dzięki te...
Odsłon: 187