Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
super zamiast sosu pomidorowego do ciasta na pizzę,poza tym można ją użyć jako sos do makaronu
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8350
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 482
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8350
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 482
Składniki
kabaczek kroimy w kostkę,tak samo obraną marchew,cebulę,czosnek,pomidory bez skórki.W większą kostkę paprykę.Wszystko wrzucamy do garnka i podlewamy małą ilością wody i oleju.Gdy warzywa lekko zmiękną dodać koncentrat i przyprawy.Gotować do momentu,gdy warzywa całkowicie zmiękną.Gorące przełożyć do słoików i już nie marynować.