Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nic nie smakuje lepiej i nie sprawia takiej satysfakcji, jak samodzielnie przygotowane przetwory. Cukinia w słodko -kwaśnej zalewie kusi feerią barw.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3824
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414647
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2364
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3824
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414647
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2364
Składniki
Cukinię kroję w plastry i układam różnymi kolorami w słoiku. Marchew i cebulę kroję w plasterki i układam na cukinii. Dodaję przyprawy. Gotuję zalewę i zalewam warzywa. Pasteryzuję 20 minut.