Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nic nie smakuje lepiej i nie sprawia takiej satysfakcji, jak samodzielnie przygotowane przetwory. Cukinia w słodko -kwaśnej zalewie kusi feerią barw.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 335
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2604
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 335
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2604
Składniki
Cukinię kroję w plastry i układam różnymi kolorami w słoiku. Marchew i cebulę kroję w plasterki i układam na cukinii. Dodaję przyprawy. Gotuję zalewę i zalewam warzywa. Pasteryzuję 20 minut.