Newsroom

Przepisy

00:23

Desery

Kotlety z kaszy jęczmiennej

00:26

Desery

Sałatka jajeczna

00:35

Dania główne

Wytrawny tort

01:41

Desery

Żurawina i czekolada

02:51

Desery

Czekoladowy jabłecznik

04:20

Dania główne

Pieczarkowe choinki

04:33

Dania główne

Schab z grzybami

04:35

Desery

Wiśniowa strucla

04:44

Dania główne

Tymbaliki z groszku

04:54

Dania główne

Tarta z kiszoną kapustą

07:05

Desery

Kokosowe kostki z kremem

07:47

Desery

Morelowy sernik

08:10

Dania główne

Pizza na chlebku pita

09:43

Desery

Pyszne ciasto bez pieczenia

10:08

Desery

Bakłażan nadziewany kaszą owsianą

10:11

Dania główne

Pasztet ze szczupaka z serca Mazowsza

11:08

Dania główne

Pulpeciki indycze w sosie pomidorowym

11:09

Dania główne

Musaka makaronowa

11:27

Desery

Szybka tarta z truskawkami

11:50

Przekąski

pasta jajeczna

12:37

Napoje

Herbata z rozmarynem i malinami

12:48

Desery

MASY do przekładania biszkoptów, biszkopcików, krakersów i herbatników

13:29

Desery

Puszyste ciasto z owocami

14:27

Desery

Fale dunaju z wiśniami

15:11

Desery

Sernik na zimno w posypce z orzechów

16:00

Zupy

Kapuśniak (słowacka "Kapustnica")

16:46

Napoje

Czekolada na gorąco.

16:51

Dania główne

Włoskie risotto z groszkiem

17:20

Napoje

Kawa Rozbujnika

17:46

Desery

Suflet z chleba tostowego

17:48

Dania główne

Buraczki zasmażane

18:10

Zupy

Barszcz czerwony z majonezem

18:30

Przekąski

Kotlety ziemniaczane z pieczarkami

18:45

Przekąski

Bułeczki z pieczarkami

19:04

Desery

Serowa gwiazda

19:18

Dania główne

Potrawka z szynką

20:15

Desery

Grzybowe paszteciki

20:15

Przekąski

Kołduny litewskie

20:49

Dania główne

Kotlety winne z udźca wołowego

22:19

Desery

Biszkopt z owocami

22:53

Zupy

Zupa aksamitna

23:46

Desery

Daktyle faszerowane migdałem w czekoladzie