Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Daktyle faszerowane migdałem w czekoladzie"
Pyszne, proste w przygotowaniu rogaliki z kemem czekoladowym Nutella. Rogalik...
Odsłon: 19
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 374
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 504
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 1135
Pyszne, proste w przygotowaniu rogaliki z kemem czekoladowym Nutella. Rogalik...
Odsłon: 19
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 374
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 504
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 1135
Składniki
Do garnka wlej 4 łyżki wody, włóż czekoladę, rozpuść na małym ogniu, cały czas mieszając.
Daktyle napełnij migda łami (w miejsce pestki). Zanurz w czekoladzie. Udekoruj posypkami, ew. nadziej na wykałaczki.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Kosmala z Czarnolasu.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie