Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis niewymagający masła ani margaryny
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 1170
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 303
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 251
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 1170
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 303
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 251
Składniki
żółtka oddzielić od białek, białka ubić, w oddzielnym naczyniu wymieszać żółtka, mąkę, mleko, sól, olej i proszek do pieczenia, do powstałej masy dodać ubite białka, można dodać cukier waniliowy. Piec w rozgrzanej gofrownicy do zarumienienia.