Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis niewymagający masła ani margaryny
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 337
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 94
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 125
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 1660
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 337
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 94
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 125
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 1660
Składniki
żółtka oddzielić od białek, białka ubić, w oddzielnym naczyniu wymieszać żółtka, mąkę, mleko, sól, olej i proszek do pieczenia, do powstałej masy dodać ubite białka, można dodać cukier waniliowy. Piec w rozgrzanej gofrownicy do zarumienienia.
Przepisy Desery
Desery
Ciasto Ferrero Rocher
Desery
Truskawki z bitą śmietaną
Desery
Szybkie ciasto w 5 minut z truskawkami
Desery
Kruche ciasto z rabarbarem
Ciasto Ferrero Rocher
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 125
Truskawki z bitą śmietaną
Pachnące truskawki z bitą śmietaną to najprostszy letni deser uwielbiany prz...
Odsłon: 92