Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pudding ze szpinakiem"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1366
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1366
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
W naczyniu żaroodpornym ułóż kromki chleba, wlej jajko wymieszane z mlekiem i masłem, przypraw. Włóż ugotowany kalafior, podsmażony z cebulą szpinak, pomidory, posyp serem i orzechami. Zapiecz.
Przepis nadesłała Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic.</strong>Źródło: Takie jest życie