Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki, łatwy dip z trzech składników. Nadaje się do mięs, ryb, wędlin, jajek, potraw z grilla.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8107
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 393
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8107
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 393
Składniki
Brokuły ugotować i rozetrzeć na miazgę.
Czosnek wycisnąć przez praskę, lub zetrzeć na drobnej tarce.
Wszystko wymieszać z majonezem ( najlepszy będzie delikatny, np. Hellmanss Babuni, aby nie zdominować smaku brokuła ).