Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podawać z pieczywem na śniadanie lub kolację
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6617
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2128
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6617
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2128
 
         
         
                Składniki
Cebulę obrać, pokroić w cienkie krążki lub piórka. Włożyć na patelnię z rozgrzanym tłuszczem, podsmażyć bez rumienienia, często mieszając, następnie podlać kilkoma łyżkami wody i dodać jabłko starte na dużych oczkach, przykryć i dusić do odparowania wody (ok. 3-4 min) Odparowaną cebulę zalać śmietaną i zagotować ( 2-3 min). Posypać zieleniną