Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny prezent na mikołajki. Krem do naleśników, ciasteczek i kanapek.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Ciasteczka kruszymy na mniejsze części, dodajemy połamaną czekoladę, przyprawę do piernika, mleko i masło - wszystko blendujemy do uzyskania jednolitej konsystencji. Przechowujemy w lodówce. Polecam dodanie kliku kawałków posiekanej czekolady. Fajnie chrupie podczas degustacji :) Muszę przyznać, że im dłużej leży w lodówce tym jest lepszy :) Jeśli Wasz krem po wyciągnięciu z lodówki jest za gęsty to wystarczy dolać do niego mleko i wymieszać.