Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z awokado jest alternatywą dla masła i margaryny. Stosuje ją od dawna a ostatnio zainteresował się nią nawet mój mąż. Teraz pilnuje pilnuje aby awokado zawsze było w domu i dojrzewało razem z jabłkami.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1280
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 742
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1393
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1280
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 742
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1393
Składniki
Awokado przekrój na połowę, usuń pestkę i łyżeczką wyjmij miąższ. Dodaj wyciśnięte ząbki czosnku, sól, sok z cytryny i oliwę. Wszystko zmiksuj blenderem aż do uzyskania jednolitej masy i już gotowe. Można smarować kanapki. Przechowuj w szczelnie zamkniętym słoiczku w lodówce.