Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z awokado jest alternatywą dla masła i margaryny. Stosuje ją od dawna a ostatnio zainteresował się nią nawet mój mąż. Teraz pilnuje pilnuje aby awokado zawsze było w domu i dojrzewało razem z jabłkami.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30962
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3657
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4908
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30962
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3657
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4908
Składniki
Awokado przekrój na połowę, usuń pestkę i łyżeczką wyjmij miąższ. Dodaj wyciśnięte ząbki czosnku, sól, sok z cytryny i oliwę. Wszystko zmiksuj blenderem aż do uzyskania jednolitej masy i już gotowe. Można smarować kanapki. Przechowuj w szczelnie zamkniętym słoiczku w lodówce.