Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z awokado jest alternatywą dla masła i margaryny. Stosuje ją od dawna a ostatnio zainteresował się nią nawet mój mąż. Teraz pilnuje pilnuje aby awokado zawsze było w domu i dojrzewało razem z jabłkami.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 328
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11131
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3758
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1290
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 328
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11131
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3758
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1290
Składniki
Awokado przekrój na połowę, usuń pestkę i łyżeczką wyjmij miąższ. Dodaj wyciśnięte ząbki czosnku, sól, sok z cytryny i oliwę. Wszystko zmiksuj blenderem aż do uzyskania jednolitej masy i już gotowe. Można smarować kanapki. Przechowuj w szczelnie zamkniętym słoiczku w lodówce.