Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można je jeść same, z sosem lub jako dodatek do dań mięsnych czy rybnych.
Dziś kolejny przepisy na śledzie, przepis bardzo prosty i szybki ale smaczny....
Odsłon: 1040
O zaletach mięsa z łososia nie trzeba pisać. Jego "wadą" dla odchudzających s...
Odsłon: 421
Mini burgery są fantastycznym pomysłem na imprezową przekąskę. Przygotowane z...
Odsłon: 744
Pyszne pulchne domowe racuchy z truskawkami , szybkie do przygotowania ideal...
Odsłon: 548
Mini burgery są fantastycznym pomysłem na imprezową przekąskę. Przygotowane z...
Odsłon: 744
Pyszne pulchne domowe racuchy z truskawkami , szybkie do przygotowania ideal...
Odsłon: 548
Składniki
Ziemniaki obieramy ze skórki, myjemy i kroimy. Mniejsze ziemniaki kroimy w ćwiartki, a większe -w grubsze słupki. W misce mieszamy oliwę z oliwek z solą, pieprzem, papryką słodką mieloną oraz ziołami prowansalskimi. Wrzucamy do miski pokrojone ziemniaki i obtaczamy w oliwie z przyprawami.
Następnie układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na około 20-30 min, aż ziemniaczki zrobią się rumiane i chrupiące.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Purre z marchewki
Dodatki
Chłodnik ogórkowy
Dodatki
Młoda kapusta duszona z marchewką i koperkiem
Dodatki
Warzywna wariacja
Purre z marchewki
Uniwersalne purre marchewkowe, które pasuje jako dodatek do każdego mięsa, al...
Odsłon: 66
Chłodnik ogórkowy
Może by tak coś na upalne dni w sam raz do dań głównych ? Po przepis zaprasza...
Odsłon: 132