Do góry

Dodatki Przepis na:

Sos cebulowy

Sos cebulowy

Autor:

Przepisów i artykułów: 11 Ocena: 111

Dodano:

Odsłon: 1995

Pyszny dodatek do krakersów, frytek, mięs smażonych i gotowanych:)

Składniki

  • cebula, 1 sztuka
  • gęsty jogurt, 200 g
  • majonez, 5 łyżek
  • ser żółty, 5 dag
1-2 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Sos cebulowy

Przygotowanie

  1. Obraną cebulę i ser zetrzeć na tarce na drobnych oczkach. Dodać jogurt i majonez. Dokładnie wymieszać

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kuchareczki 14 sierpnia 2010 Ostatnio jesteśmy zakochane w sosie czosnkowym ale ten wypróbujemy.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń